Romige paddenstoelen

Een simpel te bereiden voorgerecht met paddenstoelen. De paddenstoelenmelange zorgt voor een unieke smaakcombinatie!

 

Romige paddenstoelen

Gang Voorgerecht
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4
Auteur Loraine

Ingrediƫnten

  • 450 g paddenstoelenmelange
  • 2 el citroensap
  • 25 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui grofgehakt
  • 125 ml slagroom
  • zout en peper
  • 5 el verse basilicum

Instructies

  • Meng het citroensap door de paddenstoelenmelange.
  • Verhit de olie en boter in een pan.
  • Voeg de ui toe en bak deze licht aan.
  • Voeg de paddenstoelenmelange toe en roer geregeld.
  • Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  • Voeg de slagroom toe en 3 el basilicum toe.
  • Belangrijk: Zorg dat de saus niet kookt, maar warm het alleen goed door.
  • Strooi de rest van de basilicum over het gerecht heen en serveer direct.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven