Linzensalade Met Geitenkaas

Kies eens een keer wat anders dan brood bij de lunch en ga voor een gezonde linzensalade met geitenkaas. Voor dit recept heb je een pan nodig.

Linzensalade met geitenkaas

Gang lunch
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 2
Auteur Merian

Ingrediƫnten

  • 2 bosuitjes
  • 1 puntpaprika
  • 250-300 gram linzen
  • 50 gram geitenkaas
  • Cherrytomaatjes
  • Handje walnoten
  • 2 tl honing
  • Snufje zout en peper

Instructies

  • Verwarm de linzen in een pannetje.
  • Snijd intussen de bosui in ringetjes, de paprika in stukjes en hak de walnoten fijn.
  • Voeg de paprika, bosui, walnoten en honing aan de warme linzen toe.
  • Breng alles op smaak met peper en zout.
  • Laat de linzensalade afkoelen en zet hem op een koele plek totdat je deze gaat serveren.
  • Voeg de geitenkaas en de cherrytomaatjes aan de koude salade toe.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven