Gevulde omeletjes

Een ei hoort erbij, ook op de camping. En niets is zo lekker en voedend als een heerlijke gevulde omelet. Heb je trek in een heerlijke maaltijd, dan mag het onderstaande recept voor gevulde omeletjes zeker niet ontbreken!

Gevulde omeletjes

Gang Hoofdgerechten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 2
Auteur Loraine

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 klein uitje
  • 2 trostomaatjes
  • 20 gram taugé
  • 2 eetlepels melk
  • 1/2 paprika kleur naar keuze
  • 6 champignons
  • 3 eetlepels salami in kleine blokjes
  • 3 eetlepels hamreepjes
  • 3 eetlepels spekblokjes
  • peper en zout

Instructies

  • Pel en snipper het kleine uitje.
  • Was de trostomaatjes, haal de zaadjes eruit en snijd in kleine stukjes.
  • Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
  • Snijd eveneens de paprika in kleine stukjes.
  • Klop de eieren los met de melk en een beetje zout.
  • Verhit in een kleine pan wat vloeibaar bakvet of olijfolie.
  • Verdeel alle ingrediënten voor je omelet gelijkmatig over de pan.
  • Bak dit alles lichtbruin en giet vervolgens het eimengsel erbij.
  • Laat de omeletjes enkele minuten bakken.

Ben je benieuwd naar nog meer omelet recepten? Bekijk dan zeker ook de onderstaande recepten voor een overheerlijke omelet:

Omelet met gehakt en krieltjes
Spaanse tortilla
Boerenomelet met Hollandse roerbakgroenten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven