Boerenomelet met Hollandse roerbakgroenten

Als tussengerecht kun je prima een boerenomelet maken. Het is een gevulde variant van een omelet, erg lekker en gezond! Hieronder staat een makkelijk recept die je binnen enkele minuten kunt bereiden.

Boerenomelet

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 250 gram Hollandse roerbakgroenten
  • 15 gram boter
  • 15 milliliter kookroom
  • 4 sprietjes bieslook
  • zout
  • peper

Instructies

  • Verhit de boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag.
  • Bak hierin de Hollandse roerbakgroenten voor ongeveer 6 minuten.
  • Klop in een kom de eieren los met de room.
  • Knip boven de kom de sprietjes bieslook fijn.
  • Breng het ei-mengsel op smaak met zout en peper.
  • Schenk het vervolgens bij de groenten en laat het 10 á 15 minuten stollen.
  • Serveer de boerenomelet op een bord en snijd in vieren.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven