Buffalo Chicken wraps

Deze Buffalo wraps met kip zijn gevuld met selderij, spinazie, geraspte kaas en natuurlijk niet te vergeten de Buffalosaus. Door de saus worden de wraps lekker pittig, maar als je daar niet van houdt kun je uiteraard een andere saus gebruiken. Dan zijn het welliswaar geen Buffalo wraps meer.

Buffalo Chicken wraps

Gang Tussengerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 4 á 6 tortilla wraps
  • 1 kipfilet gepocheerd
  • 3 eetlepels Buffalosaus
  • 1 steel selderij
  • 70 gram ranch dressing
  • Cheddar kaas
  • handvol verse spinazie
  • Peper

Instructies

  • Meng in een kommetje de ranch dressing en Buffalosaus goed samen. Zet het even apart.
  • Pluk de kipfilet met de handen uit elkaar en verdeel hem in heel fijne draadjes vlees.
  • Snijd de selderij in kleine blokjes en rasp de Cheddar kaas.
  • Doe de kip, selderij en Cheddar kaas in een kom en breng op smaak met peper.
  • Voeg vervolgens de saus toe en meng alles goed met elkaar.
  • Neem een tortilla en bedek hem met wat spinazie.
  • Leg vervolgens twee eetlepels van het kipmengsel erop en vouw de tortilla dicht.
  • Zet het onder de grill tot de kaas is gesmolten.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven