Gevulde champignons

Voor een lekker gerecht hoef je niet perse veel ingrediënten te gebruiken, dat bewijzen deze gevulde champignons. Dit gerecht kan je serveren als bijgerecht, voorgerecht of tussengerecht.

Gevulde champignons

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 4 grote champignons
  • 1 sjalotje
  • 70 gram roomkaas met kruiden
  • 25 geraspte kaas
  • olijfolie
  • peper

Instructies

  • Maak allereerst de champignons schoon met een borsteltje of keukenpapier en verwijder de steeltjes.
  • Pel, was en snipper het sjalotje.
  • Fruit het in een pan met wat olijfolie tot het glazig is.
  • Vul de hoedjes van de champignons met de kruidenkaas en gesnipperde sjalot.
  • Bestrooi de champignons met wat geraspte kaas en peper.
  • Verpak ze in een stukje aluminiumfolie en rooster de champignons in circa 20 minuten gaar op de barbecue.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven