Frisse garnalencocktail

Een koud voorgerecht in de vorm van een frisse garnalencocktail is een ideaal begin van een heerlijk diner op de camping en nog eens simpel te bereiden ook.

Frisse garnalencocktail

Gang Voorgerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • 400 gram gepelde Hollandse garnalen
  • Krop sla
  • Whiskysaus
  • Twee tomaten
  • 1 ui
  • Theelepel peterselie

Instructies

  • Was de sla en snijd deze in fijne reepjes.
  • Pel de ui en snipper deze fijn.
  • Was de tomaten en snijd deze in kleine blokjes.
  • Verdeel de sla over vier glazen.
  • Meng de overige ingrediĆ«nten met de whiskysaus in een kommetje.
  • Vul de glazen met het garnalenmengsel en garneer met een toefje whiskysaus en peterselie.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven