Crostini met kaas en peer

In de buitenlucht op de camping verblijven, maakt natuurlijk hongerig en dan kan het recept van crostini met kaas en peer als heerlijk tussendoortje prima uitkomst bieden.

Crostini met kaas en peer

Gang Tussendoortje
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • Vier sneden ciabatta
  • Een rijpe peer
  • vier plakken kaas
  • Vier toefjes alfalfa

Instructies

  • Haal de schil van de peer en snijd de peer in vier delen.
  • Verwijder het klokhuis.
  • Leg op elke snee ciabatta een deel peer.
  • Beleg de peer met een plak kaas
  • Leg de broodjes tien minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
  • Indien geen oven aanwezig is, leg de broodjes dan in een koekenpan op zacht vuur.
  • Als de kaas gesmolten is, kan elke crostini van een toefje alfalfa voorzien worden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven