Marokkaanse kipspiesjes

Marokkaanse kipspiesjes zijn een leuke toevoeging op soep, salades of hoofdgerechten. Ze zijn heerlijk, makkelijk om te maken en ook nog eens gezond!

Marokkaanse kipspiesjes

Porties 10
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 500 gram kipfilet
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/2 theelepel komijn
  • 1 theelepel ras el hanout
  • 2 eetlepels olie
  • een bosje koriander
  • zout
  • peper

Instructies

  • Hak de koriander fijn.
  • Snijd het kipfilet in even grote blokken van ongeveer 2,5 cm.
  • Doe de gesneden kip in een kom en voeg daar kurkuma, gemberpoeder, komijn, ras el hanout, olie en de gesneden koriander aan toe.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Laat de marinade minstens een half uur intrekken.
  • Rijg de blokjes kip aan de satestokjes.
  • Rooster de kipspiesjes op een barbecue gaar en goudbruin.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven