Kamperen bij de boer in Nederland

Kamperen bij de boer in Nederland, maar ook over de grens is enorm populair. Het verblijf op een leuke boerencamping geeft een ultiem gevoel van vrijheid.

Kamperen bij de boer in Nederland op een boerencamping vormt de basis voor een ultiem gevoel van vrijheid. De boerencampings zijn doorgaans minicampings en er is dan ook geen ruimte voor massatoerisme. Rust, vrijheid en ruimte in de natuur vormen het uitgangspunt voor kamperen bij de boer. Het aantal kampeerplaatsen is vaak beperkt, zodat er maar beter vooraf een plekje gereserveerd kan worden. Kamperen in een tent of in een caravan zijn doorgaans de opties. De eigen tent kan worden meegenomen, maar er zijn ook opties om een safaritent of een lodgetent te huren.

Uiteraard zijn er voorzieningen aanwezig, maar wel alleen het hoogst noodzakelijke, zoals toiletten en douches. Bij de moderne boer is het tegenwoordig ook mogelijk om de elektrische fiets op te laden. Het is voor allerlei doelgroepen interessant om bij de boer te kamperen. Gezinnen met jonge kinderen vermaken zich er prima, maar ook stelletjes en senioren vinden hun weg naar de boerencamping. Dit type campings is vooral populair door de rust die er te vinden is. Het is dan ook anders kamperen bij de boer dan op een grote camping met veel voorzieningen en activiteiten. Nog een voordeel is dat het vaak voordelig is om bij de boer in Nederland te kamperen. Wie het graag wat verderop wil zoeken, kan ook in het buitenland terecht. In Frankrijk is bijvoorbeeld eveneens een groot aanbod van boerencampings te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven