Nederland als thema tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Elk jaar wordt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Nederland gehouden. Het leuke van deze jaarbeurs in 2017 over kamperen, is dat Nederland het thema vormt. Het is voor iedereen die interesse heeft in kamperen leuk om deze beurs te bezoeken. Zo kunnen bezoekers kennismaken met de laatste trends op kampeergebied. Ook zijn er mogelijkheden om een nieuwe tent uit te zoeken of de nieuwste caravans te bekijken.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017 is niet alleen bedoeld om te kijken. Bezoekers kunnen namelijk ook van alles uitproberen. Er is bijvoorbeeld een speciaal fietsparcours om elektrische fietsen uit te proberen. Of er kan een proefritje gemaakt worden met een caravan of camper. Er is dan ook van alles te zien en te beleven. Het is bijvoorbeeld interessant om te zien hoe vouwwagens efficiƫnt en snel worden uitgevouwen.

Verder is er een innovatieplein op de jaarbeurs, waar iedereen op de hoogte wordt gesteld van de nieuwste gadgets op het gebied van kamperen. Wie het leuk vindt, heeft zelfs de mogelijkheid om te overnachten op de camping. Er is namelijk naast het beurscomplex een camping opgericht op de parkeerplaats. Ook zijn er mogelijkheden om alvast een kampeervakantie te boeken. Zo zijn er onder meer vertegenwoordigers van campings aanwezig op de beurs, zodat alvast een kampeerplek gereserveerd kan worden. De liefhebbers van kamperen komen helemaal aan hun trekken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017 die van 11 tot en met 15 oktober wordt gehouden.

www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven