4daagse camping voor tenten tijdens Nijmeegse Vierdaagse

 

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse wordt er een speciale 4daagse camping geopend. De Sancta Maria camping is bedoeld voor tenten en biedt meerdere faciliteiten.

De 4daagse camping wordt speciaal gerealiseerd voor de Nijmeegse Vierdaagse. Er zijn uitsluitend tenten toegestaan, zodat er geen ruimte is voor vouwwagens, caravans of campers. Er worden meerdere faciliteiten beschikbaar gesteld. Zo komt er een bar met een terras om ontspannen wat te drinken. Ook kunnen mobiele telefoons worden opgeladen via de speciale oplaadpunten. Er komen sanitaire voorzieningen, zoals wc´s en douches. Campinggasten die vermoeide spieren hebben van het wandelen, kunnen terecht in de massagesalon.

Degene die met een tent wil komen kamperen, betaalt voor het gehele verblijf slechts 100 euro per persoon. Er vindt nog een feestelijke einde van de week plaats met een gratis barbecue voor alle gasten van de minicamping. De barbecue wordt op 21 juli gehouden. Overigens komt de stadscamping tot stand door de samenwerking tussen Stichting Maria en de gemeente Nijmegen. Er wordt bovendien gekeken naar een eventuele optie om de kleine stadscamping een meer permanent karakter te geven.

De minicamping krijgt vorm op het monumentale complex van Sancta Maria. Dit complex bevindt zich in de wijk Hees. Afgelopen jaar was de organisatie van het bieden van kampeerplekken op de camping nog in handen van een commerciële partij. Stichting Maria is echter voor 2017 uitgekozen om de minicamping vorm te geven. De dagbesteders van deze stichting leveren een grote bijdrage aan het tot stand komen van de tijdelijke minicamping.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven