Italiaanse bol

Geniet van een lekker tussendoortje op de camping door een Italiaanse bol in sandwichvorm te beleggen met tonijn en frisse groente. Variaties zijn altijd mogelijk met andere producten.

Italiaanse bol

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • Vier Italiaanse bollen
  • Twee grote tomaten
  • Twee eetlepels kappertjes
  • Bakje komkommersalade
  • Twee blikjes tonijn
  • Zakje gemengde sla
  • Vier eetlepels yoghurtdressing
  • Boter

Instructies

  • Snijd elke Italiaanse bol overdwars in drie gelijke delen.
  • Laat de kappertjes uitlekken en roer door de boter.
  • Besmeer het eerste deel van de bol met de kappertjesboter.
  • Snijd de tomaten in schijven en verdeel deze op het kappertjesboter.
  • Leg gemengde salade op het tweede deel van de Italiaanse bol.
  • Bovenop de salade leg je de tonijn en komkommersalade.
  • Garneren met yoghurtdressing.
  • Maak de Italiaanse bol weer compleet met het derde gesneden deel.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven