Garnalen met knoflook op een lepel

Ook op de camping kun je extra cachet aan het diner geven door vooraf een amuse te bereiden, zoals garnalen met knoflook op een lepel.

Garnalen met knoflook op een lepel

Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • 100 gram Hollandse garnalen
  • Twee knoflookteentjes
  • Chilipeper
  • Olijfolie
  • Kerstomaatjes
  • Peterselie

Instructies

  • Chilipeper in kleine stukjes snijden.
  • Olie in pan doen en knoflook uitknijpen.
  • Chilipeper toevoegen.
  • Garnalen erbij doen en gaar bakken.
  • Zout naar smaak toevoegen.
  • Mengsel op amuselepel leggen en garneren met kerstomaatje en peterselie.
  • In plaats van op een lepel kun je de amuse ook in een klein glaasje serveren of met een stukje stokbrood op een klein bordje.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven