Abrikozen gevuld met geitenkaas

Heerlijk: dat woord omschrijft de met geitenkaas gevulde abrikozen het beste. Eenvoudig te maken en absoluut onweerstaanbaar. Krijg je gasten te eten? Dan is dit een uitstekende keuze voor een amuse. Uiteraard ook erg lekker om als tussendoortje van te snoepen.

Abrikozen gevuld met geitenkaas

Gang Amuse
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 12
Auteur Loraine

Ingrediƫnten

  • 12 voorgewelde abrikozen
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 25 pistachenoten
  • 2 eetlepels melk
  • 1 schoongeboende sinaasappel

Instructies

  • Pel de pistachenootjes en zorg ervoor dat er geen velletje meer omheen zit.
  • Hak de pistachenootjes fijn.
  • Rasp de schil van de sinaasappel.
  • Roer vervolgens in een diep bord of een kom de geitenkaas en de melk door elkaar.
  • Snijd alle abrikozen open en vul ze royaal met de geitenkaas.
  • Strooi de fijne pistachenootjes over de geitenkaas heen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven