Rookvlees gevuld met kruidenkaas

Een eenvoudige doch lekkere amuse voor op de camping is het rookvleesrolletje gevuld met kruidenkaas. Snel te maken en ontzettend lekker. Kan natuurlijk ook altijd als tussendoortje worden gegeten.   

Rookvlees gevuld met kruidenkaas

Porties 4
Auteur Loraine

Ingrediënten

  • 8 plakjes rookvlees
  • 1 bakje kruidenkaas

Instructies

  • Leg de plakjes rookvlees op een bord neer en spuit hier de kruidenkaas royaal overheen. Rol vervolgens het rookvlees op en snijd schuine plakken van ongeveer 1 centimeter dikte van deze rookvleesrolletjes. Geschikt om direct te serveren. Eventueel kun je de rolletjes ook even laten opstijven in de koelkast alvorens ze aan te snijden en te serveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven