Kipfilet met sperziebonen in pindasaus

In een handomdraai is dit recept met gevogelte klaar om als hoofdgerecht opgediend te worden op de camping. Geniet van de heerlijke malse stukjes kipfilet met sperziebonen in een smaakvolle pindasaus.

Kipfilet met sperziebonen in pindasaus

Gang hoofdgerecht
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Vierhonderd gram kipfilet
  • Blik sperziebonen
  • Olie
  • Zakje pindasaus
  • 500 gram rijst
  • Peper en zout

Instructies

  • Kook de rijst gaar in een pan met kokend water.
  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bestrooi deze met peper en zout
  • Bak de stukjes kipfilet rondoma aan in olie in de pan.
  • Laat de sperziebonen uit blik uitlekken.
  • Voeg de sperziebonen toe aan de kipfilet en verwarm langzaam.
  • Bereid ondertussen de pindasaus volgens het voorschrift op de verpakking.
  • Rijst afgieten en over vier borden verdelen.
  • Groente- en kipmengsel naast de rijst leggen.
  • Groenten en kip met pindasaus naar smaak overgieten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven