Fruitspiesjes op de barbecue

Fruitspiesjes op de barbecue

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 1 kleine ananas
  • 2 bananen
  • 2 appels goudreinetten
  • 1 mango
  • 2 nectarines
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels honing
  • 8 satéprikkers

Instructies

  • Schil de ananas, snijd hem in partjes en verwijder de harde nerf.
  • Schil vervolgens de bananen en snijd het in plakjes.
  • Was de appels en schil ze. Daarna halveer je ze en verwijder je de klokhuis.
  • Snijd de appels in grove blokken.
  • Doe deze handelingen ook met de mango en nectarines.
  • Rijg aan elk satéprikker een stukje appel, banaan, mango, nectarine en ananas.
  • Roer in een kommetje het citroensap van een citroen en twee eetlepels honing.
  • Besmeer de fruitspiesjes rijkelijk met het honingmengsel.
  • Rooster de fruitspiesjes vier tot zes minuten op de barbecue.
  • Serveer twee fruitspiesjes op elk bord met een vanille-sausje.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven