Aardappelsalade

Wij Nederlanders zijn al jaren gek op aardappelen. Dat is niet zo gek, aangezien aardappels makkelijk te telen zijn. Een aardappelsalade is ook erg makkelijk te maken, maar ook heerlijk als voorgerecht.

Aardappelsalade

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 750 gram vastkokende aardappelen
  • halve komkommer
  • 1 kleine ui
  • 4 augurken
  • 1 el mayonaise
  • 1 el yoghurt
  • 1 el azijn
  • zout
  • peper

Instructies

  • Was de aardappels en snijd ze doormidden.
  • Doe het in een pan met een beetje water.
  • Strooi wat zout over de aardappelen en kook ze gaar.
  • Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
  • Snijd de komkommer en augurken in blokjes.
  • Pel, was en snipper de ui.
  • Snijd de aardappelen in blokken en meng het in een kom samen met de rest van de ingrediënten.
  • Verdeel over een bord en garneer met peterselie of dille.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven