Romige kippensoep

Op de camping is het fijn om niet al te lang in de keuken hoeven te
staan en toch wat lekkers op tafel te kunnen zetten. De romige kippensoep is
binnen twintig minuten klaar en kan als voorgerecht of als hoofdgerecht dienen
als je er stokbrood bij serveert.

Romige kippensoep

Gang Soep
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • 1 liter kippenbouillon
  • 250 gram soepgroente
  • 200 gr. Gerookte kipreepjes
  • Bakje roomkaas
  • Peper en zout

Instructies

  • Breng de bouillon aan de kook.
  • Voeg de soepgroente toe en laat tien minuten op lag vuur koken.
  • Voeg daarna de kipreepjes toe en verwarm deze twee minuten mee.
  • Haal de soep van het vuur en roer de roomkaas erdoor.
  • Peper en zout naar smaak toevoegen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven