Hollandse kapucijnerschotel

Deze Hollandse kapucijnerschotel is een voortreffelijk gerecht om in één pan als hoofdgerecht op de camping te bereiden en bovendien goed gevuld met groenten en vlees.

Hollandse kapucijnerschotel

Gang hoofdgerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Twee preistengels
  • 300 gram winterwortel
  • Vier stengels bleekselderij
  • Twee eetlepels tomatenpuree
  • 300 gram rundersaucijzen
  • Blik kapucijners
  • Twee laurierblaadjes

Instructies

  • Was de groenten en snij de prei ringetjes, de bleekselderijstengels in stukken en de wortel in schijfjes.
  • Snijd het vel van de saucijzen los en haal het vlees eruit.
  • Zet een braadpan op het vuur en bak het vlees rul.
  • Voeg als het vlees gaar is de groente toe met de tomatenpuree, de laurierblaadjes en een scheutje water.
  • De groenten vervolgens in tien minuten gaar smoren.
  • Tot slot de kapucijners uit laten lekken en toevoegen in de pan.
  • Goed doorverwarmen en op het laatst de laurierblaadjes verwijderen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven