Grieks gehakt in pitabroodje

Op de camping kom je in mediterrane sferen als je het simpele camping recept van het hoofdgerecht met Grieks gehakt in een pitabroodje klaarmaakt.

Grieks gehakt in pitabroodje

Gang hoofdgerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • Pond gehakt
  • Theelepel basilicum
  • Theelepel oregano
  • Eetlepel peterselie
  • Theelepel knoflookpoeder
  • Theelepel paprikapoeder
  • Ei
  • Paneermeel
  • Krop sla
  • Knoflooksaus
  • Vier grote pitabroodjes

Instructies

  • Meng het gehakt met de kruiden, het ei en met het paneermeel.
  • Maak van het gehakt vier grote of acht kleine schijven.
  • Bak het Grieks gehakt in de pan.
  • Verwarm ondertussen de pitabroodjes als het gehakt bijna klaar is.
  • Snijd wat slablaadjes in fijne reepjes.
  • Snijd de pitabroodjes open en vul deze met gehakt en sla.
  • Knoflooksaus naar smaak gebruiken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven