Geniet op de camping van heerlijk zelf gebakken visfilet met krieltjes en serveer daarbij een frisse zomerse salade om dit hoofdgerecht compleet te maken.
Gebakken visfilet met gekruid tintje
Porties 4
Ingrediënten
- 500 gram visfilet
- Citroensap
- 100 gram bloem
- Theelepel kerriepoeder
- Theelepel kurkuma
- 200 ml melk
- Citroen
- Olie
- Peper en zout
Instructies
- Snijd de visfilet in gelijke stukken en dep deze droog met keukenpapier.
- Besprenkel de visstukken met citroensap.
- Men de kurkuma met kerriepoeder, peper en zout door de bloem.
- Wentel de visstukken door de melk en vervolgens door de bloem.
- Verhit de olie in de pan en bak de vis aan beide kanten gaar.
- Snijd de citroen in schijfjes.
- Leg de gebakken vis op een schaal of bord en garneer met de citroenschijfjes.