Ga terug

Gebakken visfilet met gekruid tintje

Gang hoofdgerecht
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • 500 gram visfilet
  • Citroensap
  • 100 gram bloem
  • Theelepel kerriepoeder
  • Theelepel kurkuma
  • 200 ml melk
  • Citroen
  • Olie
  • Peper en zout

Instructies

  • Snijd de visfilet in gelijke stukken en dep deze droog met keukenpapier.
  • Besprenkel de visstukken met citroensap.
  • Men de kurkuma met kerriepoeder, peper en zout door de bloem.
  • Wentel de visstukken door de melk en vervolgens door de bloem.
  • Verhit de olie in de pan en bak de vis aan beide kanten gaar.
  • Snijd de citroen in schijfjes.
  • Leg de gebakken vis op een schaal of bord en garneer met de citroenschijfjes.