Chocoladefondue

De chocoladefondue is een machtig nagerecht en daarom uitstekend te combineren met een lichte maaltijd op de camping. Het wordt smullen geblazen met een mix van fruit en zoetigheden, die in de gesmolten chocolade gedompeld worden.

Chocoladefondue

Gang nagerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediƫnten

  • Vierhonderd gram chocolade
  • Twee deciliter ongeklopte slagroom
  • Verschillende soorten fruit
  • Eierkoeken
  • Roomboterkoekjes
  • Marshmallows
  • Cake
  • Lange vingers

Instructies

  • Breek de chocolade in kleine stukjes en verwarm deze au bain marie.
  • Na het smelten de slagroom toevoegen en goed roeren.
  • De zoetigheden in kleine stukjes snijden.
  • Het grote fruit in kleine stukjes snijden.
  • Fruit en zoetigheden op een schaal leggen.
  • Chocoladefondue op tafel zetten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven