Biefstuk met aardappelen en spinazie

Heb je geen enkel idee wat je kunt bereiden voor je gasten? Probeer dan eens dit recept voor biefstuk met aardappelen en spinazie. Je gasten zullen zeker smullen!

Biefstuk met aardappelen en spinazie

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 4 biefstukken
  • 500 gram aardappelen
  • 600 gram spinazie
  • 20 gram roomboter
  • 70 gram roquefort
  • 1 ui
  • zout
  • peper

Instructies

  • Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen.
  • Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
  • Kook de aardappelen in water met zout in circa 20 min. gaar.
  • Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
  • Verhit in een koekenpan de roomboter en bak hierin de biefstukken bruin en gaar.
  • Neem de biefstukken uit de koekenpan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze rusten.
  • Fruit het gesnipperde uitje in het bakvet.
  • Was de spinazie en voeg die beetje bij beetje toe.
  • Schep er de roquefort erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel de aardappelen, spinazie en de biefstukken over 4 borden. Serveer eventueel met een frisse salade

vnvb

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven