Ga terug

Couscous salade met bloemkool

Gang Salades
Voorbereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 250 gram couscous
  • 2 winterwortels
  • 1/2 bloemkool
  • 2 eetlepels olijfolie
  • paar takjes basilicum
  • zout
  • peper

Instructies

  • Bereid de couscous en laat afkoelen.
  • Snijd de bloemkool in grove stukken.
  • Hak de bloemkoolroosjes in een keukenmachine zo fijn als couscous.
  • Schil de wortels en rasp ze.
  • Snijd de basilicum in fijne reepjes.
  • Meng alles door elkaar en giet er de olijfolie over heen.
  • Breng op smaak met zout en peper en meng nogmaals alles met elkaar.
  • Serveer op een bord. Garneer eventueel met basilicum.