Ga terug

Aardappelpannetje met groente

Gang hoofdgerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 4
Auteur Ingeborg

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen
  • 50 gram boter
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel basilicum
  • I ui
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 preistengels
  • 1 blik maïs
  • Amsterdamse uitjes

Instructies

  • Schil de aardappelen en snijd deze in plakjes.
  • Kook de aardappelplakjes in tien minuten gaar.
  • Snijd de ui in stukjes en de prei in ringetjes.
  • Giet de aardappelen af en bak deze in boter.
  • Voeg de ui en prei toe en bak deze mee.
  • Giet het vocht uit het blik maïs af en voeg deze toe.
  • Meng de mayonaise met kerriepoeder en basilicum.
  • Serveer het gerecht met de mayonaisemix en Amsterdamse uien.
  • Bereid gelijktijdig met het bovenstaande vlees, kip of vis naar keuze.