Zalm is van zichzelf al heerlijk, maar probeer het eens op deze Aziatische wijze te bereiden. Erg lekker, makkelijk en snel!

Zalm op Aziatische wijze
 
Bereidings tijd

Kook tijd

Totale tijd

 

Auteur:
Porties: 4

Ingredienten
  • 2 zalmfilets
  • 2 eetlepel ketjap
  • 1 eetlepel limoensap
  • 4 el broodkruim
  • 2 el gebakken sesamzaadjes
  • 1 el zout
  • olie om in te bakken

Instructies
  1. Marineer de zalmfilets met de ketjap, limoensap en zout.
  2. Laat het een half uur intrekken.
  3. Laat daarna wat zonnebloemolie in een wok heet worden.
  4. Doe wat broodkruim en sesamzaadjes in een diepe bord.
  5. Haal de zalmfilets er doorheen.
  6. Frituur de zalmfilets enkele minuten in de wok en houdt ze daarna warm.
  7. Serveer met een frisse salade.