Ga terug

Snelle shoarmaschotel

Ingeborg
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 700 gram shoarmavlees
  • Krop sla
  • 2 to maten
  • 700 gram voorgekookte aardappelschijfjes
  • Knoflooksaus

Instructies
 

  • Verhit de olie in een pan en bak het shoarmavlees rondom bruin. Voeg daarna het pak met voorgekookte aardappelschijfjes toe en bak het geheel nog even vijf tot tien minuten door. Snijd ondertussen de krop sla in fijne reepjes en de tomaat in dunne plakjes. De salade kan alvast op het bord worden gelegd met de tomaat er bovenop. De shoarma en de aardappelschijfjes kunnen vervolgens naast de salade op het bord wordt gelegd. Iedereen kan naar eigen inzicht knoflooksaus toevoegen aan de shoarmaschotel. Op het bovenstaande recept zijn uiteraard variaties mogelijk, zoals het toevoegen van een rode paprika aan het shoarmavlees tijdens het bakken.