Ga terug

Wraps met spinazie

Ingeborg
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 4 grote tortilla wraps
  • 500 gram verse spinazie
  • 100 gram champignons
  • Acht zongedroogde tomaatjes
  • Handjevol pijnboompitjes
  • 150 gram geraspte kaas
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Instructies
 

  • Was de spinazie en champignons.
  • Snijd de champignons in schijfjes en het knoflookteentje fijn.
  • Doe olie in de pan en wok de spinazie met de fijngesneden knoflook.
  • Champignons toevoegen en peper en zout naar smaak.
  • Pijnboompitten in een andere pan roosteren.
  • Wraps verwarmen in pan of magnetron.
  • Inhoud uit pan en de pijnboompitten over wraps verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
  • Wraps oprollen en bord garneren met zongedroogde tomaatjes.