Ga terug

Vispotje in mosterdsaus

Ingeborg
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • Veertig gram boter
  • Twee sjalotjes
  • Driehonderd gram prei
  • Driehonderd gram wortelen
  • Twee eetlepels mosters
  • 125 ml kookroom
  • 250 gram kabeljauwfilet
  • 125 gram garnalen
  • 200 gram mosselen
  • Peper en zout

Instructies
 

  • Snijd de sjalotjes en de prei fijn en de wortelen in stukken.
  • Bak de groenten in de boter in de pan en voeg de mosterd toe.
  • Voeg honderd ml water toe en laat de groenten vijf minuten stoven.
  • Vervolgens de room toevoegen en aan de kook brengen.
  • Leg vervolgens de in stukken gesneden vis tussen de groenten.
  • Vis in ongeveer vijf minuten gaar laten worden.
  • Als laatste garnalen en mosselen toevoegen en enkele minuten laten garen.
  • Gerecht afmaken op smaak met zout en peper.
  • Heerlijk om te serveren met aardappelpuree.