Ga terug

Gevulde omeletjes

Loraine
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerechten
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 1 klein uitje
  • 2 trostomaatjes
  • 20 gram taugé
  • 2 eetlepels melk
  • 1/2 paprika kleur naar keuze
  • 6 champignons
  • 3 eetlepels salami in kleine blokjes
  • 3 eetlepels hamreepjes
  • 3 eetlepels spekblokjes
  • peper en zout

Instructies
 

  • Pel en snipper het kleine uitje.
  • Was de trostomaatjes, haal de zaadjes eruit en snijd in kleine stukjes.
  • Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
  • Snijd eveneens de paprika in kleine stukjes.
  • Klop de eieren los met de melk en een beetje zout.
  • Verhit in een kleine pan wat vloeibaar bakvet of olijfolie.
  • Verdeel alle ingrediënten voor je omelet gelijkmatig over de pan.
  • Bak dit alles lichtbruin en giet vervolgens het eimengsel erbij.
  • Laat de omeletjes enkele minuten bakken.