Ga terug
Afdrukken
Tabouleh met granaatappel
Bouchra
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
30
min
Totale tijd
30
min
Gang
Koude voorgerechten
Porties
6
Ingrediënten
400
gram
bulghur
2 to
maten
vruchtvlees in blokjes
½
komkommer
vruchtvlees in blokjes
1
bosui
gesnipperd
2
granaatappels
stukjes geitenkaas
citroensap
olijfolie
zout
muntblaadjes
Instructies
Snijd de granaatappels doormidden en klop de pitten eruit boven een bak.
Bereid de bulghur zoals aangegeven op de verpakking.
Roer het met een vork los in een grote kom en voeg de blokjes tomaat, komkommer, bosui en de helt van de granaatappelpitten.
Breng op smaak met de olijfolie, het citroensap en wat zout.
Hak de munt fijn en voeg die samen met de stukjes geitenkaas toe.
Garneer met de rest van de granaatappelpitten en enkele blaadjes verse munt.