Ga terug

Notenrijst met garnalen, groente en pindasaus

Bouchra
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min
Gang Visgerechten
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 300 gram grote garnalen
  • 300 gram notenrijst
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bak nasi/bami groentemix 500 g
  • 1 eetlepel olijfolie
  • snuf zout
  • snufje peper
  • 1/4 theelepel paprikapoeder
  • 1/4 theelepel gemberpoeder
  • 1 bouillonblokje
  • pindasaus

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens de verpakking.
  • Snipper de ui en pers de knoflook.
  • Doe de olijfolie in een pan en bak daarin de ui en knoflook glazig.
  • Voeg vervolgens de groente, bouillonblokje en kruiden toe.
  • Bak in een andere pan de garnalen in wat olijfolie tot ze gaar zijn.
  • Voeg ze toe bij de groente en laat ze even enkele minuten intrekken.
  • Verdeel de notenrijst, groente en pindasaus over vier borden.