Ga terug
Afdrukken
Notenrijst met garnalen, groente en pindasaus
Bouchra
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
10
min
Bereidingstijd
15
min
Totale tijd
25
min
Gang
Visgerechten
Porties
4
Ingrediƫnten
300
gram
grote garnalen
300
gram
notenrijst
1
ui
2
teentjes knoflook
1
bak nasi/bami groentemix
500 g
1
eetlepel olijfolie
snuf zout
snufje peper
1/4
theelepel paprikapoeder
1/4
theelepel gemberpoeder
1
bouillonblokje
pindasaus
Instructies
Kook de rijst volgens de verpakking.
Snipper de ui en pers de knoflook.
Doe de olijfolie in een pan en bak daarin de ui en knoflook glazig.
Voeg vervolgens de groente, bouillonblokje en kruiden toe.
Bak in een andere pan de garnalen in wat olijfolie tot ze gaar zijn.
Voeg ze toe bij de groente en laat ze even enkele minuten intrekken.
Verdeel de notenrijst, groente en pindasaus over vier borden.