Go Back

Gamba’s in hete knoflookolie

Ingeborg
Prep Time 15 mins
Cook Time 5 mins
Total Time 20 mins
Course Tussengerecht
Servings 4

Ingredients
  

  • Pond gamba’s
  • Twee rode pepers
  • Twee knoflookteentjes
  • Olijfolie
  • Stokbrood

Instructions
 

  • Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaaltje.
  • Of kies voor gemak door gepelde (diepvries) gamba’s te gebruiken.
  • Pel de knoflookteentjes en snijd deze fijn.
  • Snijd de rode pepers in fijne stukjes.
  • Verhit een ruime hoeveelheid olijfolie in de pan.
  • Voeg de knoflook, rode pepers en gamba´s toe.
  • Snijd het stokbrood in dunne plakjes.
  • Bak de gamba´s gaar.
  • Verdeel de inhoud van de pan over vier vuurvaste ovenschaaltjes.
  • Serveren met stokbrood.