Ga terug

Spitskool met gehakt en rijst

Bouchra
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 35 min
Gang Vleesgerechten
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 500 gr gehakt
  • 130 gr gekookte rijst
  • 130 gr zachte witte kaas
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 ui
  • 2 eieren
  • bloem
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Rasp de gepelde ui en meng het met de gekookte rijst, witte kaas, gehakt en een ei.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak er ballen van ter grootte van een citroen. Druk ze een beetje plat.
  • Haal ze dan door een losgeklopt ei vervolgens door het bloem.
  • Bak ze in olijfolie tot ze gaar en krokant zijn.
  • Serveer met rijst en een tomatensalade.