Ga terug

Bloemkool-aardappelwokschotel

Bouchra
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min
Gang Vegetarische gerechten
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 1 zak aardappelblokjes
  • halve bloemkool
  • 1 teentje knoflook
  • 2 to maten
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • olijfolie
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
  • Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes.
  • Schil het teentje knoflook en hak de knoflook fijn.
  • Zet de bloemkool op in water met een beetje zout breng het snel aan de kook.
  • Verhit een wokpan met een scheut olijfolie en bak hierin de aardappelen met de knoflook gaar en goudbruin.
  • Voeg de bloemkool, tomaten, kerriepoeder, cayennepeper en zout toe.
  • Bak nog even door tot alles gaar is en serveer direct.