Ga terug

Marokkaanse spinazie

Bouchra
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Bijgerecht
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 500 gram grof gesneden spinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel gemalen komijn
  • olijfolie
  • citroen
  • een paar olijven
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Schil en hak de teentjes knoflook fijn.
  • Snijd de spinazie in grove stukken.
  • Doe in een pan wat olijfolie en fruit hierin de knoflook tot het lichtbruin word.
  • Voeg de spinazie toe en bak dit mee tot al het overtollige vocht is verdampt.
  • Breng op smaak met komijn, zout en peper.
  • Roer alles goed met elkaar en laat de spinazie afkoelen.
  • Serveer in een bord met wat olijven en partjes citroen.