Go Back

Grieks gehakt in pitabroodje

Ingeborg
Prep Time 15 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 25 mins
Course hoofdgerecht
Servings 4

Ingredients
  

  • Pond gehakt
  • Theelepel basilicum
  • Theelepel oregano
  • Eetlepel peterselie
  • Theelepel knoflookpoeder
  • Theelepel paprikapoeder
  • Ei
  • Paneermeel
  • Krop sla
  • Knoflooksaus
  • Vier grote pitabroodjes

Instructions
 

  • Meng het gehakt met de kruiden, het ei en met het paneermeel.
  • Maak van het gehakt vier grote of acht kleine schijven.
  • Bak het Grieks gehakt in de pan.
  • Verwarm ondertussen de pitabroodjes als het gehakt bijna klaar is.
  • Snijd wat slablaadjes in fijne reepjes.
  • Snijd de pitabroodjes open en vul deze met gehakt en sla.
  • Knoflooksaus naar smaak gebruiken.