Ga terug
Afdrukken
Aardappelsalade met zalm
Loraine
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
20
min
Bereidingstijd
25
min
Totale tijd
45
min
Gang
Salades
Ingrediƫnten
5
vastkokende aardappelen
3
rode uien
2
bosuitjes
150
g
zalmfilet/kipfilet
1
krop sla
100
ml
groente-/kippenbouillon
1
el witte wijnazijn
1
el olijfolie
verse kruiden
peterselie, basilicum
3
el yogonaise
Instructies
Kook de aardappelen in de schil in 20 minuten gaar.
Maak de ui schoon en snijd deze in kleine blokjes.
Snij de zalm/kip in blokjes en bestrooi met peper. Laat dit even trekken in de bouillon.
Was de sla en droog deze.
Meng de azijn met de verse kruiden en schep dit over de aardappelen.
Bak de zalm/kip in een pan met olie zo'n 4/8 minuten.
Schep de ui en zalm/kip door de aardappelen.
Serveer dit op de sla.
Verdeel de yogonaise tot slot over de salade.