Op de camping kun je prima een heerlijke amuse maken om de smaakpapillen alvast te stimuleren voor het diner dat nog komen gaat. Geniet van het minihapje in de vorm van een witlofblaadje met eiersalade.

Witlofblaadje met eiersalade

Ingeborg

Prep Time 15 mins
Cook Time 8 mins
Total Time 23 mins

Course Amuse

Servings 4

Ingredients

  

  • Vier eieren
  • Theelepel mosterd
  • Vier eetlepels mayonaise
  • Twee stronken witlof
  • Groene olijven
  • Snufje zout

Instructions

 

  • Kook de vier eieren hard en pel ze daarna.
  • Snijd de olijven in kleine stukjes.
  • Prak de eieren fijn in een kom en voeg de mosterd, snufje zout en mayonaise toe.
  • Pel de grootste bladeren van de witlofstronken af.
  • Vul acht witlofblaadjes met een evenredig deel van de eiersalade.
  • Garneer met de stukjes groene olijven.
  • Plaats de witlofblaadjes in een waaiervorm op het bord.