Het wordt smullen voor de vegetariërs, die op de camping vakantie vieren en als hoofdgerecht een vegetarische aardappelsalade gaan bereiden.

Vegetarische aardappelsalade

Ingeborg

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min

Gang hoofdgerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • Kilo vastkokende aardappelen
  • Drie eetlepels mayonaise
  • Drie eetlepels crème fraiche
  • Drie eetlepels peterselie
  • Drie knoflookteentjes
  • Een ui
  • Eetlepel azijn
  • Theelepel suiker
  • Theelepel mosterd
  • Drie eetlepels olijfolie
  • Peper
  • Stokbrood

Instructies

 

  • Schil de aardappelen en ook deze in vijftien minuten gaar.
  • Snipper de ui en maak vervolgens een mix van de genoemde ingrediënten.
  • Snijd de aardappelen in kleine blokjes.
  • Meng de blokjes aardappelen met de saus.
  • Laat het afkoelen om daarna in de koelkast te zetten.
  • Af en toe omscheppen.
  • Koud opdienen met stokbrood.