Als bijgerecht of in de vorm van een snack als tussendoortje is de tomatensalsa ideaal op de camping en deze kan gegeten worden in combinatie met tortillachips of stokbrood.

Tomatensalsa

Ingeborg

Prep Time 15 mins
Cook Time 5 mins
Total Time 20 mins

Course Tussendoortje

Servings 4

Ingredients

  

  • 250 gram trostomaten
  • Theelepel Italiaanse kruiden
  • Rijpe avocado
  • Olijfolie
  • Theelepel azijn
  • Tortillachips/stokbrood

Instructions

 

  • Meng in een kom anderhalve eetlepel olijfolie met de Italiaanse kruiden.
  • Was de tomaten en snijd deze in kleine stukjes.
  • Snijd de avocado doormidden en haal de pit eruit en de schil eraf.
  • Snijd de avocado in even kleine stukjes als de tomaten.
  • Voeg de tomaten- en avocadostukjes toe aan de olijfolie met kruiden en schenk er een drupje azijn over.
  • Meng het geheel goed door elkaar en serveer met tortillachips of knapperig stokbrood.