Deze pasta zit vol verrassende smaken. De combinatie van de olijven met de kaas zal u verrassen!
Spaghetti met olijven en kaas
Ingrediënten
- 500 g spaghetti
- 1 bosui
- 1 kleine rode ui
- 10 groene olijven pitloos
- 10 zwarte olijven pitloos
- 150 g geraspte kaas
- 1 limoen
- 4 el olijfolie
- zout en peper
Instructies
-
Kook de pasta volgens de instructie op het pak.
-
Rasp de limoenschil en snijd de limoen in kleine stukjes.
-
Pel en snipper de bosui en de rode ui.
-
Snijd de olijven doormidden.
-
Verhit de olie in een koekenpan en bak hier de twee soorten ui in.
-
Voeg de limoen, rasp en olijven toe.
-
Laat 6 minuten staan op laag vuur.
-
Schep tot slot de pasta in de koekenpan en bestrooi met kaas.
-
Breng op smaak met peper en zout.