Deze pasta zit vol verrassende smaken. De combinatie van de olijven met de kaas zal u verrassen!

 

Spaghetti met olijven en kaas

Loraine

Prep Time 15 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 35 mins

Course hoofdgerecht

Servings 4

Ingredients

  

  • 500 g spaghetti
  • 1 bosui
  • 1 kleine rode ui
  • 10 groene olijven pitloos
  • 10 zwarte olijven pitloos
  • 150 g geraspte kaas
  • 1 limoen
  • 4 el olijfolie
  • zout en peper

Instructions

 

  • Kook de pasta volgens de instructie op het pak.
  • Rasp de limoenschil en snijd de limoen in kleine stukjes.
  • Pel en snipper de bosui en de rode ui.
  • Snijd de olijven doormidden.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak hier de twee soorten ui in.
  • Voeg de limoen, rasp en olijven toe.
  • Laat 6 minuten staan op laag vuur.
  • Schep tot slot de pasta in de koekenpan en bestrooi met kaas.
  • Breng op smaak met peper en zout.