Als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan kun je weleens een pakje gebruiken. Kant-en-klare sauzen in pakjes zijn sowieso erg handig als je naar een camping gaat! In dit artikel laten we zien hoe je snel spaghetti met gehaktsaus, champignons en zwarte olijven kunt maken. Heerlijk is het zeker!

Spaghetti met gehaktsaus, champignons en olijven

Bouchra

Prep Time 7 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 27 mins

Course Hoofdgerechten

Servings 4

Ingredients

  

  • 1 pak spaghetti
  • 1 pak spaghettisaus uit een pakje
  • 200 gram champignons in plakjes
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • handvol zwarte olijven
  • olie

Instructions

 

  • Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout.
  • Verhit wat olie in een pan en rul het gehakt.
  • Voeg dan de champignons en fijngesneden ui toe. Bak dit tot het gaar is.
  • Bereid de spaghettisaus volgens de verpakking.
  • Voeg de spaghettisaus toe aan het gehaktmengsel en laat dit nog enkele minuten meekoken.
  • Serveer de spaghetti met de gehaktsaus op een bord en garneer met zwarte olijven.