Rundervink kan als lekker stukje vlees op de camping uitstekend gecombineerd worden met rijst en is een heerlijk hoofdgerecht, waarbij het kerriesausje de extra smaakmaker is.

Rundervinken met rijst en kerriesaus

Ingeborg

Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min

Gang hoofdgerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • 4 rundervinken
  • 300 gram rijst
  • Kerriesaus uit pakje
  • Blik wortels en doperwten
  • Eetlepel peterselie
  • Bakboter

Instructies

 

  • Kook de rijst in ruim kokend water gaar.
  • Bak de rundervinken in boter gedurende vijftien minuten.
  • Laat de blikken groenten uitlekken en verwarm in de pan.
  • Bereid de kerriesaus volgens de gebruiksaanwijzingen van het pakje.
  • Giet de rijst af en serveer op de borden met de rundervinken en groente.
  • Zet de kerriesaus op tafel, zodat iedereen naar smaak saus kan toevoegen.