Een simpel te bereiden voorgerecht met paddenstoelen. De paddenstoelenmelange zorgt voor een unieke smaakcombinatie!

 

Romige paddenstoelen

Loraine

Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min

Gang Voorgerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • 450 g paddenstoelenmelange
  • 2 el citroensap
  • 25 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui grofgehakt
  • 125 ml slagroom
  • zout en peper
  • 5 el verse basilicum

Instructies

 

  • Meng het citroensap door de paddenstoelenmelange.
  • Verhit de olie en boter in een pan.
  • Voeg de ui toe en bak deze licht aan.
  • Voeg de paddenstoelenmelange toe en roer geregeld.
  • Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  • Voeg de slagroom toe en 3 el basilicum toe.
  • Belangrijk: Zorg dat de saus niet kookt, maar warm het alleen goed door.
  • Strooi de rest van de basilicum over het gerecht heen en serveer direct.