Yoghurt met sinaasappel en pistache

Bouchra

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 7 min
Totale tijd 17 min

Gang Nagerechten

Porties 4

Ingredi├źnten

  

  • 200 ml magere yoghurt
  • 1 pakje slagroom
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels honing
  • 2 sinaasappels
  • 2 el abrikozenjam
  • handvol pistachenoten
  • water

Instructies

 

  • Schil de sinaasappels grondig met een scherp mes en snijd ze in kleine stukken.
  • Klop de slagroom stijf met de suiker en meng het door de yoghurt.
  • Doe in een pannetje de stukken sinaasappel, jam, honing en wat water.
  • Verwarm dit op laag vuur en laat het indikken en afkoelen.
  • Verdeel het yoghurtmengsel over vier kommen en schep het sinaasappelmengsel erop.
  • Garneer met gehakte pistachenoten.