Warme spinaziesalade

Bouchra

Porties 4

Ingredi├źnten

  

  • 8 kroppen spinazie
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • 2 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel komijn
  • 1/2 bosje koriander
  • scheut olijfolie

Instructies

 

  • Was de bladeren van de spinazie goed met water en laat het uitlekken in een vergiet.
  • Stoom de spinazie een kwartiertje.
  • Laat het nogmaals goed uitlekken.
  • Hak de koriander fijn en voeg hierbij de kruiden.
  • Voeg een scheut olijfolie en de knoflook toe en bak een minuutje.
  • Snijd de spinazie in stukken en bak dit mee in de pan voor circa 15 minuten op een laag vuurtje.
  • Serveer het warm met ingelegde citroen, olijven en sneetjes brood.